Om oss

Välkommen till MH Bil ab i Halmstad!

 

Här hittar du rätt bil till rätt pris!

 

Med vår tillgänglighet, erfarenhet och flexibilitet jobbar vi ständigt för att tillgodose dina önskemål och behov så att du kan hitta din drömbil!

 

Vi är en oberoende märkeshandlare som säljer, köper och förmedlar prisvärda nya som begagnande bilar, vår specialité är unika sportbilar.

 

 

om oss

Finansiering

 

En viktig del av bilköpet är att välja rätt finansieringsform. Vi ger dig råd utifrån din eller ditt företags ekonomiska situation och vad som passar bäst.

Glöm inte heller att planera hur länge du ska äga din bil och hur mycket du kör per år, en bils framtida värde och kostnader avgörs bl.a. av hur långt den rullat. Vi har erfarenheten och hjälper dig gärna.

 

 

 

 

Avbetalning

 

Många väljer idag att finansiera sin bilaffär genom sin bilhandlare. Alla pengarna kanske inte skall gå åt till en bil, du kanske har ett hus som behöver pengarna bättre, det kanske behövs pengar till ytterligare affärer. Det kan finnas många anledningar till att finansiera din bil via oss.

 

Vi samarbetar med Wasa kredit AB och Svea ekonomi AB.

 

Kontantinsatsen skall vara 20% utav köpepriset, givetvis kan du även ha din inbytesbil som kontantinsats. Inbytesbilen skall dock vara värd minst 20% av den köpta bilens pris.

 

Du väljer mellan 12-72 månaders amorteringstid.

När du vill så kan du sedan lösa lånet utan extra kostnad.

 

PS: bilar upp till 150.000kr kan vi ordna utan någon kontantinsats.

 

Kontakta oss så berättar vi mera!